Vi söker en Virkesköpare till Värendskog

Vår verksamhet är inne i ett expansivt skede, därför söker vi nu en Virkesköpare till Värendskog. Skogsserviceföretaget Värendskog AB med verksamhet i Småland och skogskontor i Lenhovda samt Ramkvilla grundades 1991.

Vi är en lokal och stabil samarbetspartner till skogsägarna i området. Värendskog är ett helägt dotterbolag till ATA Timber med 6 sågverk i södra Sverige samt en egen massafabrik i Vaggeryd.

Som virkesköpare i Värendskog erbjuds Du en stimulerande och omväxlande tjänst med mycket kontakter med i första hand privata skogsägare och entreprenörer. Du kommer att ha totalansvaret för en geografisk del av vårt verksamhetsområde där hela kedjan från markberedning via röjning och gallring till slutavverkning omfattas.

Vi söker Dig som har gedigen skoglig utbildning och/eller erfarenhet och som inte är rädd för att anstränga Dig lite extra. Vi lägger stor vikt vid Din förmåga att skapa förtroende som leder till långsiktiga affärsrelationer.

Lämplig bostadsort i området är öppet för diskussion.
Tillträdesdagen bör vara i början av 2018.

För mera information ring:
Verksamhetschef Klas Sandberg 0766-77 56 91 eller VD Claes Svensson 070-348 93 57. Du är välkommen med din ansökan senast den 31 december 2017 till klas@varendskog.se

 

Lämna en kommentar

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.