Jobba på ATA Timber

ATA Timber strävar alltid efter att attrahera de mest kompetenta och erfarna medarbetarna till våra industrier och kontor. Som ett modernt skogsindustribolag sätter vi kompetensförsörjning och personalutveckling först och behöver kvalificerad arbetskraft inom allt från inköp och produktion till administration och försäljning. ATA Timber rekryterar löpande, skicka gärna ett email med CV till kontakt@ata.nu och presentera dig själv eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Lediga jobb:

Sågoperatör – ATA Timber AB (Moheda)

Vi söker dig som vill bli en del i vårt team i Moheda. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av träindustrin, är lösningsorienterad samt att du har en viss teknisk kompetens. Du trivs med ordning och reda är noggrann och har god samarbetsförmåga. 

Urval sker löpande. Tjänsten gäller dagtid/heltid. Grundläggande kunskap i svenska språket är ett krav.

Frågor besvaras av platschef Christer Sellén som nås på:

Christer@ata.nu alternativt mobil: 070-333 61 02.

 

Hyvleriarbetare – ATA Timber R-vik (Sandsjöfors) 

Vi söker hyvleriarbetare till vårt hyvleri i Sandsjöfors. Erfarenhet av hyvleri/sågverksarbete är meriterande. Arbetet bedrivs i 2-skift. Framför allt värdesätter vi en positiv attityd till arbetet och arbetskamraterna samt ett engagemang kring att se möjligheterna att ständigt vilja förbättra.

Du trivs med ordning och reda är noggrann och har god samarbetsförmåga. Urval sker löpande. 

Frågor besvaras av produktionschef Sven-Åke Allansson som nås på: 

Sven-ake.allansson@ata.nu  alternativt mobil: 073-938 82 22.