Jobba på ATA Timber

ATA Timber strävar alltid efter att attrahera de mest kompetenta och erfarna medarbetarna till våra industrier och kontor. Som ett modernt skogsindustribolag sätter vi kompetensförsörjning och personalutveckling först och behöver kvalificerad arbetskraft inom allt från inköp och produktion till administration och försäljning. ATA Timber rekryterar löpande, skicka gärna ett email med CV till kontakt@ata.nu och presentera dig själv eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Lediga jobb:

Elektriker – ATA Timber Moheda/Åboda

Vi söker dig som vill driva och utveckla vår produktion och tillgänglighet.

Det blir ditt ansvar att optimera produktion och flöden. Det kontinuerliga förbättringsarbetet är en viktig del av vår vardag. Som elektriker kommer du att ingå i vår underhållsavdelning där planering och effektivisering är en stor del av arbetet. Vi är i stort behov av förbättringar och effektiviseringar i våra anläggningar hela tiden och hoppas att du kommer att bidra med mycket kompetens här.

Framför allt söker vi en god ledare med ett stort engagemang när det gäller att utveckla teknik. Du arbetar troligtvis som industrielektriker idag och har B =Begränsad auktorisation som lägst behörighet. Vi ser som meriterande att du jobbat med plc styrning och har vana av hydraulik och pneumatikstyrningar.

Tjänsten gäller dagtid/heltid. Grundläggande kunskap i svenska språket är ett krav.

Skicka din ansökan till anders@ata.nu senast 13 november.

Ev. frågor besvaras av Anders Aronsson på telefon 070-33 36 107.

— 

Sågoperatör (råsortering) – ATA Timber R-Vik

Vi söker dig som vill bli en del i vårt team i Rörvik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av träindustrin, är lösningsorienterad samt att du har en viss teknisk kompetens. Tjänsten gäller dagtid/heltid. Grundläggande kunskap i svenska språket är ett krav.

Frågor besvaras av Lars-Johan Svensson på telefon +4670 55 212 90

Skicka din ansökan till Lars-johan.svensson@ata.nu senast 31 Oktober

Sågverksarbetare – ATA Timber Widtsköfle

Vi söker dig som vill bli en del i vårt team på Widtsköfle sågverk. Tidigare erfarenhet av träindustrin är inget krav men meriterande likaså truckkort B. Du behöver vara lösningsorienterad samt ha en viss teknisk kompetens. Med rätt inställning så kommer du lära dig arbetet på plats. Tjänsten gäller dagtid/heltid. Grundläggande kunskap i svenska språket är ett krav.

Frågor besvaras av platschef Greger Jansson 0708-12 56 13.
 
Skicka din ansökan till greger@ata.nu.