Jobba på ATA Timber

ATA Timber strävar alltid efter att attrahera de mest kompetenta och erfarna medarbetarna till våra industrier och kontor. Som ett modernt skogsindustribolag sätter vi kompetensförsörjning och personalutveckling först och behöver kvalificerad arbetskraft inom allt från inköp och produktion till administration och försäljning. ATA Timber rekryterar löpande, skicka gärna ett email med CV till kontakt@ata.nu och presentera dig själv eller fyll i kontaktformuläret så hör vi av oss.

Lediga jobb:

Hyvleriarbetare – ATA Timber R-vik (Sandsjöfors) 

Vi söker hyvleriarbetare till vårt hyvleri i Sandsjöfors. Erfarenhet av hyvleri/sågverksarbete är meriterande. Arbetet bedrivs i 2-skift. Framför allt värdesätter vi en positiv attityd till arbetet och arbetskamraterna samt ett engagemang kring att se möjligheterna att ständigt vilja förbättra. Du trivs med ordning och reda är noggrann och har god samarbetsförmåga. Urval sker löpande. 

 Frågor besvaras av produktionschef Sven-Åke Allansson som nås på: 

Sven-ake.allansson@ata.nu  alternativt mobil: 073-9388222. 

Sågverksarbetare – ATA Timber Moheda

Vi söker en engagerad och lösningsorienterad person som drivs av att jobba mot uppsatta mål och är noga med slutresultatet.

Vi värdesätter framförallt en positiv attityd till arbetet, arbetskamraterna och ett engagemang kring att se möjligheter att ständigt vilja förbättra. Du trivs med ordning och reda, är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Tjänsten innebär att du jobbar fyra lite längre dagar per vecka och ledig en dag i veckan.

Skicka din ansökan senast den 26 mars till Christer Sellén Christer@ata.nu.

Frågor besvaras av produktionschef Christer Sellén telefon 0703 33 61 02.

Hjullastarförare / Truckförare – ATA Timber Moheda

Hos oss finns flera tjänster där man kör hjullastare eller truck (timmersortering och hyvleri). Här förstärker vi nu vår bemanning och kompetens. Du har erfarenhet av att köra större maskiner och trivs med att arbeta självständigt och metodiskt.

Framför allt värdesätter vi en positiv attityd till arbetet och arbetskamraterna samt ett engagemang kring att se möjligheter att ständigt vilja förbättra. Du trivs med ordning och reda, är noggrann och har god samarbetsförmåga.

Tjänsten innebär att du arbetar 8 eller 10 timmar per dag.

Skicka din ansökan senast den 26 mars till Christer Sellén Christer@ata.nu.

Frågor besvaras av produktionschef Christer Sellén telefon 0703 33 61 02.

Sågverksarbetare – ATA Timber Åboda

Vi söker en engagerad och lösningsorienterad person som drivs av att jobba mot uppsatta mål och är noga med slutresultatet.

Vi värdesätter framför allt en positiv attityd till arbetet, arbetskamraterna och ett engagemang kring att se möjligheter att ständigt vilja förbättra. Du trivs med ordning och reda, är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Tjänsten innebär att du jobbar 9 timmar per dag med en ledig dag på 10 arbetsdagar.

Skicka din ansökan senast den 26 mars till Anders Aronsson Anders@ata.nu.

Frågor besvaras av Peter Ljungdahl 0705 17 90 87.

Elektriker – ATA Timber Moheda/Åboda

Vi söker dig som vill driva och utveckla vår produktion och tillgänglighet.

Det blir ditt ansvar att optimera produktion och flöden. Det kontinuerliga förbättringsarbetet är en viktig del av vår vardag. Som elektriker kommer du att ingå i vår underhållsavdelning där planering och effektivisering är en stor del av arbetet. Vi är i stort behov av förbättringar och effektiviseringar i våra anläggningar hela tiden och hoppas att du kommer att bidra med mycket kompetens här.

Framför allt söker vi en god ledare med ett stort engagemang när det gäller att utveckla teknik. Du arbetar troligtvis som industrielektriker idag och har B =Begränsad auktorisation som lägst behörighet. Vi ser som meriterande att du jobbat med plc styrning och har vana av hydraulik och pneumatikstyrningar.

Tjänsten gäller dagtid/heltid. Grundläggande kunskap i svenska språket är ett krav.

Skicka din ansökan till anders@ata.nu senast 13 november.

Ev. frågor besvaras av Anders Aronsson på telefon 070-33 36 107.

— 

Sågoperatör (råsortering) – ATA Timber R-Vik

Vi söker dig som vill bli en del i vårt team i Rörvik. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av träindustrin, är lösningsorienterad samt att du har en viss teknisk kompetens. Tjänsten gäller dagtid/heltid. Grundläggande kunskap i svenska språket är ett krav.

Frågor besvaras av Lars-Johan Svensson på telefon +4670 55 212 90

Skicka din ansökan till Lars-johan.svensson@ata.nu senast 31 Oktober

Sågverksarbetare – ATA Timber Widtsköfle

Vi söker dig som vill bli en del i vårt team på Widtsköfle sågverk. Tidigare erfarenhet av träindustrin är inget krav men meriterande likaså truckkort B. Du behöver vara lösningsorienterad samt ha en viss teknisk kompetens. Med rätt inställning så kommer du lära dig arbetet på plats. Tjänsten gäller dagtid/heltid. Grundläggande kunskap i svenska språket är ett krav.

Frågor besvaras av platschef Greger Jansson 0708-12 56 13.
 
Skicka din ansökan till greger@ata.nu.