Lediga jobb på ATA Timber

ATA Timber strävar alltid efter att attrahera de mest kompetenta och erfarna medarbetarna till våra industrier och kontor. Som ett modernt skogsindustribolag sätter vi kompetensförsörjning och personalutveckling först och behöver kvalificerad arbetskraft inom allt från inköp och produktion till administration och försäljning. För tillfället söker vi medarbetare till våra anläggningar i Sandsjöfors, Moheda och Åboda.

Hyvleriarbetare – ATA Timber R-vik (Sandsjöfors) 

Vi söker hyvleriarbetare till vårt hyvleri i Sandsjöfors. Erfarenhet av hyvleri/sågverksarbete är meriterande. Arbetet bedrivs i 2-skift. Framför allt värdesätter vi en positiv attityd till arbetet och arbetskamraterna samt ett engagemang kring att se möjligheterna att ständigt vilja förbättra. Du trivs med ordning och reda är noggrann och har god samarbetsförmåga. Urval sker löpande. 

Frågor besvaras av produktionschef Sven-Åke Allansson som nås på: 

Sven-ake.allansson@ata.nu  alternativt mobil: 073-9388222. 

Sågverksarbetare – ATA Timber Moheda

Vi söker en engagerad och lösningsorienterad person som drivs av att jobba mot uppsatta mål och är noga med slutresultatet.

Vi värdesätter framförallt en positiv attityd till arbetet, arbetskamraterna och ett engagemang kring att se möjligheter att ständigt vilja förbättra. Du trivs med ordning och reda, är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Tjänsten innebär att du jobbar fyra lite längre dagar per vecka och ledig en dag i veckan.

Skicka din ansökan senast den 26 mars till Christer Sellén Christer@ata.nu.

Frågor besvaras av produktionschef Christer Sellén telefon 0703 33 61 02.

Hjullastarförare / Truckförare – ATA Timber Moheda

Hos oss finns flera tjänster där man kör hjullastare eller truck (timmersortering och hyvleri). Här förstärker vi nu vår bemanning och kompetens. Du har erfarenhet av att köra större maskiner och trivs med att arbeta självständigt och metodiskt.

Framför allt värdesätter vi en positiv attityd till arbetet och arbetskamraterna samt ett engagemang kring att se möjligheter att ständigt vilja förbättra. Du trivs med ordning och reda, är noggrann och har god samarbetsförmåga.

Tjänsten innebär att du arbetar 8 eller 10 timmar per dag.

Skicka din ansökan senast den 26 mars till Christer Sellén Christer@ata.nu.

Frågor besvaras av produktionschef Christer Sellén telefon 0703 33 61 02.

Sågverksarbetare – ATA Timber Åboda

Vi söker en engagerad och lösningsorienterad person som drivs av att jobba mot uppsatta mål och är noga med slutresultatet.

Vi värdesätter framför allt en positiv attityd till arbetet, arbetskamraterna och ett engagemang kring att se möjligheter att ständigt vilja förbättra. Du trivs med ordning och reda, är lyhörd och har god samarbetsförmåga. Du behärskar svenska i tal och skrift.

Tjänsten innebär att du jobbar 9 timmar per dag med en ledig dag på 10 arbetsdagar.

Skicka din ansökan senast den 26 mars till Anders Aronsson Anders@ata.nu.

Frågor besvaras av Peter Ljungdahl 0705 17 90 87.